dilluns, 19 de març del 2018

"STAR WARS: UNA NOVA ESPERANÇA" AL SANT JORDI


Després de visitar els dies 10 i 11 de març el WiZink Center de Madrid, arribava aquest passat cap de setmana el Star Wars Film Concert Series al Palau Sant Jordi de Barcelona.

El Palau, retallat a la meitat del seu aforament (l'escenari estava a mitja pista, aproximadament), no es va omplir i, probablement, no va arribar ni a la meitat d'entrades venudes cap dels dos dies, la qual cosa presagiava una nit de dissabte i una tarda de diumenge molt fredes.


No obstant això, sota la direcció del compositor de la banda sonora de “The Artist” Ernst Van Tiel i, simultàniament a la projecció de la pel·lícula “La Guerra de les Galàxies”, l'Orquestra Simfònica del Vallès va interpretar a la perfecció la cèlebre banda sonora de John Williams, cosa que va agrair el públic -entregat des de un primer moment- amb uns sonors i sincers aplaudiments que van apaivagar la pobra assistència.


Una experiència familiar que, gràcies a la promotora d'esdeveniments Proactiv, hem pogut gaudir a casa nostra i que esperem que no sigui l'última, tot i que potser el Palau Sant Jordi no sigui el lloc més adient per un esdeveniment d'aquesta envergadura.


Text: El Cagatrooper.
Vídeos i fotos: Jordi Casadevall, Ana Delgado i Proactiv.