dijous, 29 de març del 2018

ARRIBEN LES SAMARRETES MÉS EXCLUSIVES DE LA GALÀXIA!

Com més d'un de vosaltres ja ens havia demanat que féssim alguna cosa així, nosaltres escoltem, investiguem i avui us portem el resultat: samarretes per a home, dona i nen amb els logos de la pàgina, exclusives per a tots vosaltres!

Com que fer-les sota comanda era bastant liós i, aprofitant que la botiga online SPREADSHIRT ens oferia durant un breu temps enviament gratuït a tot el món, hem dissenyat uns models que esperem us agradin i que trobareu aquí: https://shop.spreadshirt.com/astromechcollection/aquesta



Pitgem a sobre de la samarreta escollida i escollim color i talla. Les talles americanes són diferentes a les europees: més o menys, s'ha de demanar una talla menys de la que fem servir, però per estar completament segurs d'escollir la correcta, al final de la pàgina trobarem una guia amb les mides; estan en polzades (així que hem de multiplicar per 2,54 per esbrinar els centímetres) i el que hem de medir és l'amplada del pit (en una samarreta que sapiguem que ens vagi bé, medir el pit d'aixella a aixella).


Un cop tenim color i talla seleccionats, pitgem ADD TO CART (afegir al carretó), i a dalt a la dreta, a l'icona del carretó apareixerà un 1; el preu està en dòlars americans ($17.99 equivalen a uns 14 o 15 €):


Si hagués qualsevol codi de descompte vigent, en la part superior de la pantalla apareixerà aquest; només hem de clicar on diu "Redeem" i pitjar el botó REDEEM CODE NOW per activar-lo:



Si cliquem a sobre de l'icona del carretó, se'ns desplegarà un menú amb el que hem demanat, i pitgem CHECKOUT (formalitzar compra):



Finalment, introduirem les nostres dades, comprovem que el codi de descompte (si n'hi hagués) s'ha aplicat correctament, i seleccionem l'enviament International Standard (que són $9.99, uns 8 € al canvi). Pitgem a PAYMENT (pagament), seleccionem el mètode de pagament (targeta o Paypal) i, per últim, ORDER per finalitzar la comanda. I ja només caldrà esperar uns 7 o 10 dies per tenir la samarreta a casa nostra! :)




NOTA: 'Aquesta no és la pàgina que busqueu' només cedeix el disseny dels logos per ser imprimits. Qualsevol questió de producció, enviament i cobrament, o de possibles reclamacions si n'hi hagués, són responsabilitat de www.SPREADSHIRT.com. 
No s'inclouen taxes d'importació: a Espanya es paga l'IVA d'importació per paquets d'un valor igual o superior a 22,00 euros (sense incloure el cost d'enviament).